Search

Document No. 108382815

  • Date of the hearing: 17/01/2023
  • Date of the decision: 17/01/2023
  • Case №: 991/6520/22
  • Proceeding №: 52022000000000232
  • Instance: HACC
  • Judicial form: Criminal
  • Presiding judge (HACC) : Bitsiuk A.V.

Справа № 991/6520/22

Провадження 1-кс/991/6548/22

ВИЩИЙ АНТИКОРУПЦІЙНИЙ СУД

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 січня 2023 року м.Київ

Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду ОСОБА_1, за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2, розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду у місті Києві клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 про арешт майна в рамках кримінального провадження № 52022000000000232 від 25.08.2022 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України,

ВСТАНОВИВ:

До Вищого антикорупційного суду надійшло клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні № 52022000000000232 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України, у якому прокурор просив накласти арешт на документи згідно переліку, вказаного у прохальній частині клопотання, належні КП «Міжнародний аеропорт Одеса», вилучене 15.12.2022 в ході проведення обшуку за місцем здійснення фінансово-господарської діяльності КП «Міжнародний аеропорт Одеса» в будівлі, яка розташована за адресою: м. Одеса, вул. Центральний Аеропорт, земельна ділянка 2, на підставі ухвали слідчого судді Вищого антикорупційного суду ОСОБА_1 від 08.12.2022 (далі - Клопотання).

Клопотання мотивовано тим, що детективами Національного антикорупційного бюро України здійснюється досудове розслідування, а прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні № 52022000000000232 від 25.08.2022 за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (далі Кримінальне провадження), в рамках якого 15.12.2022 у період часу з 11:30 год до 21:01 год детективами Національного бюро на підставі ухвали слідчого судді Вищого антикорупційного суду ОСОБА_1 від 08.12.2022 у справі 991/6179/22 проведено обшук за місцем здійснення фінансово-господарської діяльності КП «Міжнароднийаеропорт Одеса»в будівлі,яка розташованаза адресою:м.Одеса,вул.Центральний Аеропорт,земельна ділянка2,в ходіякого буловиявлено тавилучено документи згідно переліку, вказаного у Клопотанні, які постановою детектива визнані речовим доказом у Кримінальному провадженні, оскільки містять відомості щодо обставин вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час Кримінального провадження, відтак відповідають критеріям речових доказів, передбачених ст. 98 КПК України, а тому накладення арешту на вилучені документи є необхідним з метою забезпечення збереження речового доказу.

Прокурор ОСОБА_3 подав заяву про розгляд Клопотання без участі прокурора через наявність у цей час інших судових засідань, просив Клопотання задовольнити.

Детектив НАБУ ОСОБА_4, який діє за дорученням прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3, подав заяву про розгляд Клопотання без участі детектива у зв`язку з неможливістю взяти участь у судовому засіданні у зв`язку із проведенням в цей час слідчих дій в іншому кримінальному провадженні, просив задовольнити Клопотання в повному обсязі.

Представник власника (володільця) майна в.о. генерального директора КП «Міжнародний аеропорт Одеса» ОСОБА_5 заперечувала проти задоволення Клопотання в повному обсязі з тих підстав, що майно було вилучене у КП «Міжнародний аеропорт Одеса» в ході обшуку, який проводився незаконно, без дотримання норм чинного кримінально-процесуального законодавства, просила провести судове засідання за відсутності КП «Міжнародний аеропорт Одеса».

Клопотання про арешт майна розглядається слідчим суддею, судом не пізніше двох днів з дня його надходження до суду, за участю слідчого та/або прокурора, цивільного позивача, якщо клопотання подано ним, підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, і за наявності - також захисника, законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження. Неприбуття цих осіб у судове засідання не перешкоджає розгляду клопотання (ч. 1 ст. 172 КПК України).

Враховуючи положення ч. 1 ст. 172 КПК України, з метою дотримання розумних строків розгляду клопотання про арешт майна, що є одним з пріоритетних завдань кримінального провадження, здійснення якого має забезпечити, зокрема, слідчий суддя на досудовому провадженні, з метою дотримання прав, свобод та інтересів учасників провадження та забезпечення швидкого судового розгляду, слідчий суддя вважає можливим провести розгляд Клопотання за відсутності прокурора/детектива та представника власника (володільця) майна.

У зв`язку з неприбуттям у судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, та на підставі ч. 4 ст. 107 КПК України, фіксування кримінального провадження в суді за допомогою технічних засобів не здійснюється.

Слідчий суддя, дослідивши Клопотання, а також додані до нього матеріали, дійшов наступного висновку.

Згідно ч. 1 ст. 167 КПК України, тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного або осіб, у володінні яких перебуває зазначене у частині другій цієї статті майно, можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення.

Тимчасове вилучення майна може здійснюватися під час обшуку, огляду (ч. 2 ст. 168 КПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 131 КПК України, заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Пунктом 7 ч. 2 ст. 131 КПК України передбачено такий вид заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна.

Відповідно до ч. 3 ст. 132 КПК України застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, дізнавач, прокурор не доведе, що: 1) існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, що може бути підставою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження; 2) потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні слідчого, дізнавача, прокурора; 3) може бути виконане завдання, для виконання якого слідчий, дізнавач, прокурор звертається із клопотанням.

Відповідно до ч. 1 ст. 100 КПК України, речовий доказ, який був наданий стороні кримінального провадження або нею вилучений, повинен бути якнайшвидше повернутий володільцю, крім випадків, передбачених статтями 160-166, 170-174 цього Кодексу.

Згідно ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом кримінального правопорушення, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, віртуальні активи, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна (ч. 10 ст. 170 КПК України).

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

У випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу (ч. 3 ст. 170 КПК України).

Згідно ч. 1 ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Враховуючи положення ч. 2 ст. 173 КПК України, у випадку арешту майна з підстав, передбачених пунктом 1 частини другої статті 170 цього Кодексу, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя повинен враховувати: 1)правову підставу для арешту майна; 2)можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні; 3)розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 4)наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Виходячи з положень ч. 1 ст. 173 КПК України слідчий суддя відмовляє у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе:

- необхідність такого арешту;

- наявність ризиків, передбачених абз. 2 ч. 1 ст. 170 КПК України, тобто наявність ризиків приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження майна, щодо якого вирішується питання про арешт.

Під час судового розгляду встановлено, що детективами Національного антикорупційного бюро України здійснюється досудове розслідування, а прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу Генерального прокурора процесуальне керівництво у Кримінальному провадженні за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Зі змісту Клопотання та доданих до нього матеріалів вбачається, що в ході досудового розслідування встановлені наступні обставини, які свідчать про вчинення вищевказаного кримінального правопорушення: керівництво КП «Міжнародний аеропорт Одеса» в особі в.о. генерального директора ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, яка, діючи умисно, спільно з керівництвом ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса» та іншими невстановленими особами, з метою одержання неправомірної вигоди для ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса», використовуючи своє службове становище, в супереч інтересів комунального підприємства, не вжила заходів для продовження сертифіката аеродрому «Одеса» № АП 15-01 (термін дії до 01.10.2020) та сприяла ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса» в отриманні такого сертифіката, що призвело до недоотримання комунальним підприємством грошових коштів у вигляді збору за зліт-посадку повітряних суден та надання інших послуг, пов`язаних з діяльністю аеродрому, у розмірі, що у дві тисячі і більше разів перевищує розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на час вчинення кримінального правопорушення.

Злочин, передбачений ч. 2 ст. 364 КК України, відповідно до ст. 12 та Примітки до ст.45 КК України є тяжким корупційним злочином.

Кримінальним процесуальним кодексом України не визначено поняття «обґрунтованої підозри», тому слідчий суддя, в силу вимог ст. 17 Закону України «Про виконання рішень та застосування практики Європейського суду з прав людини», керується практикою Європейського суду з прав людини, яка є джерелом права.

Так, відповідно до усталеної практики Європейського суду з прав людини, обґрунтована підозра є нижчим стандартом доведення, ніж переконання поза розумним сумнівом, та вимагає меншої ваги доказів, ніж для ухвалення обвинувального вироку. Однак таке переконання суду має бути засновано на об`єктивних фактах.

Європейський Суд визначає, що «розумна підозра передбачає існування фактів або інформації, які повинні задовольнити об`єктивного спостерігача в тому, що особа, щодо якої розглядається питання, вчинила злочин. Те, що позначено словом "обґрунтована", залежатиме від усіх обставин» (справа «Фокс, Кемпбел і Хартлі проти Сполученого Королівства» від 30 серпня 1990 року).

Так, слідчий суддя на стадії досудового розслідування для вирішення питання, зокрема, щодо обґрунтованості підозри, не вправі вирішувати ті питання, які повинен вирішувати суд при розгляді кримінального провадження по суті, тобто не вправі оцінювати докази з точки зору їх достатності і допустимості для встановлення вини особи/осіб у вчиненні кримінального правопорушення чи її відсутності, а лише зобов`язаний на підставі розумної оцінки сукупності отриманих доказів визначити, що причетність тієї чи іншої особи/осіб до вчинення кримінального правопорушення є вірогідною та достатньою, щоб виправдати подальше розслідування або висунення обвинувачення (справа «Фокс, Кемпбелл і Гартлі проти Сполученого Королівства» від 30 серпня 1990 року, справа «Мюррей проти Сполученого Королівства» № 14310/88 від 23.10.1994, рішення Європейського суду з прав людини від 21.04.2011 у справі «Нечипорук і Йонкало проти України»).

Вимога розумної підозри передбачає наявність доказів, які об`єктивно зв`язують підозрюваного з певним злочином і вони не повинні бути достатніми, щоб забезпечити засудження, але мають бути достатніми, щоб виправдати подальше розслідування або висунення звинувачення.

Отже, слідчий суддя на цьому етапі провадження не вправі вирішувати ті питання, які повинен вирішувати суд під час розгляду кримінального провадження по суті, зокрема оцінювати докази з точки зору їх достатності та допустимості для визнання особи винуватою чи невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення. Слідчий суддя на підставі розумної оцінки сукупності отриманих доказів повинен визначити лише чи є причетність особи до вчинення кримінального правопорушення вірогідною і достатньою для застосування щодо особи обмежувальних заходів, зокрема - арешту майна.

Згідно з доводами, викладеними у клопотанні та документами наданими на підтвердження цих доводів, наявні достатні підстави вважати про обґрунтованість підозри щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, що є підставою для застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна, що підтверджується сукупністю зібраних доказів, зокрема, копіями наступних документів: листом Державної авіаційної служби України від 19.08.2022 та додатками до нього (угода № 08/19 від 01.07.2020 між ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса» та КП «Міжнародний аеропорт Одеса», протокол зустрічі представників КП «Міжнародний аеропорт Одеса», ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса», Державіаслужби та ДП ОПР «Украерорух» від 03.08.2020, заявка від 12.08.2020 на сертифікацію аеродрому «Одеса» від ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса» до Державної авіаційної служби України, листом ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса» від 16.09.2020 до Державної авіаційної служби України про погодження керівника Товариства ОСОБА_7, зміни до заявки від 12.08.2020 на сертифікацію аеродрому «Одеса» від ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса» до Державної авіаційної служби України, а.с. 33-62), протоколами огляду та додатками до них (а.с. 63-81) та іншими доказами в їх сукупності.

Ухвалою Вищогоантикорупційного судувід 08.12.2022р.у справі№ 991/6179/22(а.с.87-94,далі -Ухвала)надано дозвілна проведенняобшуку в приміщеннях, в яких здійснює фінансово-господарську діяльність Комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт «Одеса», які розташовані в будівлі на земельній ділянці за адресою: Одеська обл., м. Одеса, вулиця Центральний аеропорт, земельна ділянка 2, з кадастровим номером: 5110137300:66:001:0002, на території Міжнародного аеропорту «Одеса» з метою відшукання та вилучення наступних речей та документів:

- статуту КП «Міжнародний аеропорт Одеса»;

- свідоцтва про реєстрацію аеродрому «Одеса» № АР 15-01 від 30.07.2003;

-сертифікатуаеродрому «Одеса»№АП15-01;

- заявки до Державіаслужби на продовження Сертифіката аеродрому «Одеса» № АП 15-01;

- переписки з Державіаслужбою щодо продовження Сертифіката аеродрому «Одеса» № АП 15-01;

- переписки з іншими органами, установами, протоколи спільних нарад щодо можливості або неможливості продовження Сертифіката аеродрому «Одеса» № АП 15-01;

- угоди від 01.07.2020 № 08/19 між КП «Міжнародний аеропорт Одеса» та ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса» з усіма додатками;

- рішень, вказівок або наказів, на підставі яких в.о. генерального директора КП «Міжнародний аеропорт Одеса» прийняла рішення та уклала з директором ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса» угоду від 01.07.2020 № 08/19;

- рішень, вказівок або наказів, на підставі яких посадові особи КП «Міжнародний аеропорт Одеса» не вжило заходів для продовження Сертифіката аеродрому «Одеса» № АП 15-01;

- рішень, вказівок або наказів КП «Міжнародний аеропорт Одеса» щодо вжиття заходів для продовження Сертифіката аеродрому «Одеса» № АП 15-01;

- протоколу зустрічі представників КП «Міжнародний аеропорт Одеса», ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса», Державіаслужби та ДП ОПР «Украерорух» від 03.08.2020, та інші протоколи зустрічей з підприємствами, установами, організаціями з приводу сертифікації аеродрому «Одеса»;

- нормативно-правових актів, в тому числі внутрішні, на підставі яких визначається розмір та порядок оплати експлуатанту аеродрому збору за зліт-посадку повітряних суден, забезпечення наднормативної стоянки та надання інших послуг, пов`язаних з діяльністю аеропорту;

- угод, договорів, наказів, інших документів про розподіл функцій між ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса», Одеською міською радою та КП «Міжнародний аеропорт Одеса»;

- угод, договорів, наказів, інших документів про розподіл прибутку між ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса», Одеською міською радою та КП «Міжнародний аеропорт Одеса»;

- угод, договорів, наказів, інших документів про розподіл функцій між засновниками ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса»: КП «Міжнародний аеропорт Одеса» та ТОВ «Одеса аеропорт девелопмент»;

- видаткові та прибуткові накладні, податкові накладні, реєстри податкових накладних, товарно транспортні накладні, акти виконаних робіт (наданих послуг), платіжні доручення на перерахування грошових коштів, виписки банків, прибуткові (видаткові) касові ордери, акти заліку зустрічних вимог та інші документи, які підтверджують проведення розрахунків за надання комунальним підприємством «Міжнародний аеропорт Одеса» послуг за посадку-зліт повітряних суден, понаднормову стоянку та інших послуг за період 2019-2022 роки;

- наказупро призначення ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1 на посаду,її посадовоїінструкції; наказу про призначення ОСОБА_8, на посаду, його посадової інструкції;

- посадової інструкції осіб, відповідальних за продовження сертифіката аеродрому «Одеса»;

- даних банківських рахунків, на які здійснювалася оплата комунальному підприємству «Міжнародний аеропорт Одеса» за зліт-посадку повітряних суден, забезпечення наднормативної стоянки та інших послуг, пов`язаних з діяльністю експлуатанта аеродрому за період 2019-2022 роки та інші документи щодо користування банківськими рахунками для тримання плати за надання вказаних послуг;

- даних синтетичного та аналітичного обліків бухгалтерського обліку, в яких відображені взаємовідносини (в тому числі обліково сальдові відомості, аналізи рахунків), дані бухгалтерського та податкового обліку, які підтверджують включення до складу доходів від надання послуг комунальним підприємством «Міжнародний аеропорт Одеса» за зліт-посадку повітряних суден, забезпечення наднормативної стоянки та інших послуг, пов`язаних з діяльністю експлуатанта аеродрому за період 2019-2022 роки;

-мобільних телефонів та SIM-карт, які зберегли сліди вчинення вищевказаного злочину, за допомогою яких обговорювались злочинні дії та які дають можливість встановити схему контактів між учасниками зазначеного кримінального правопорушення, або містять інші відомості, які можуть бути використані, як доказ фактів чи обставин, що встановлюються під час зазначеного кримінального провадження;

- комп`ютерної техніки, електронних та комп`ютерних носіїв інформації (планшети, флеш-карти, флеш-накопичувачі, системні комп`ютерні диски, CD-DVD-диски, відеокамери, відеореєстратори та інші електронні цифрові пристрої призначені для створення, копіювання та зберігання інформації), які зберегли сліди вчинення зазначеного злочину або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ фактів чи обставин, що встановлюються під час зазначеного кримінального провадження;

- інші предмети, речі і документи, їх копії, проекти, листи протоколи, рішення, заяви, накази, розпорядження, посадові інструкції, чорнові записи, блокноти, щоденники, нотатки та інші рукописні та печатні носії інформації, які зберегли сліди вчинення злочину, обставини вчинення якого розслідуються у кримінальному провадженні № 52022000000000232, або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ фактів чи обставин, що встановлюються під час зазначеного кримінального провадження.

Зі змісту Ухвали вбачається, що при вирішенні питання щодо наявності підстав для надання дозволу на проведення обшуку слідчим суддею встановлено наявність достатніх підстав вважати, що було вчинено злочин та причетність до його вчинення посадових осіб КП «Міжнародний аеропорт Одеса», що підтверджується матеріалами клопотання про надання дозволу на обшук.

На підставі Ухвали детективами Національного антикорупційного бюро України проведено обшук в приміщеннях, в яких здійснює фінансово-господарську діяльність Комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт «Одеса», які розташовані в будівлі на земельній ділянці за адресою: Одеська обл., м. Одеса, вулиця Центральний аеропорт, земельна ділянка 2, з кадастровим номером: 5110137300:66:001:0002, на території Міжнародного аеропорту «Одеса».

У відповідності до протоколу обшуку від 15 грудня 2022 року та додатку до нього у вигляді Опису речей і документів, вилучених під час обшуку (а.с. 95-111) в ході проведення обшуку виявлено та вилучено наступні документи:

1.Копія статуту КП «Міжнародний аеропорту Одеса» від 2019 року на 17 арк.;

2.копія сертифікату аеродрому Одеса № АП 15-01 з додатком від 01.02.2020 на 3 арк.;

3.копія свідоцтва про реєстрацію аеродрому № АР 15-01 від 04.08.2003 на 1 арк.;

4.копія свідоцтва про реєстрацію аеродрому № АР 15-01 від 29.07.2021 на 1 арк.;

5.копії документів (наказів, розпоряджень) про призначення ОСОБА_6 на посади в КП «Міжнародний аеропорт Одеса» від 01.06.2017, 26.04.2021 на 4 арк.;

6.копія посадової інструкції генерального директора КП «Міжнародний аеропорт Одеса» на 10 арк.;

7.копії документів (наказів, розпоряджень) про призначення та звільнення ОСОБА_8 на посадах в КП «Міжнародний аеропорт Одеса» від на 6 арк.;

8.копія посадової інструкції заступника генерального директора з загальних питань КП «Міжнародний аеропорт Одеса» на 8 арк.;

9.копії наказів про призначення ОСОБА_9 на посади в КП «Міжнародний аеропорт Одеса» та звільнення на 2 арк.;

10. копія посадової інструкції директора з авіаційної діяльності КП «Міжнародний аеропорт Одеса» на 8 арк.;

11.заявка № 05-226 від 18.02.2020 на 1 арк;

12.заявка № 05-304 від 28.02.2020 на 1 арк.;

13.лист до Державіаслужби № 05-303 на 1 арк.;

14.лист до Державіаслужби № 05-336 на 2 арк.;

15.лист до Державіаслужби № 05-337 на 4 арк.;

16.лист до Державіаслужби № 05-434 на 1 арк.;

17.лист до Державіаслужби № 05-467 на 1 арк.;

18.лист до Державіаслужби № 05-466 на 2 арк.;

19.лист до Державіаслужби № 05-542 з додатком на 4арк.;

20.лист до Державіаслужби № 10-562 на 1 арк.;

21.лист до Державіаслужби № 10-710 на 1 арк.;

22.лист до Державіаслужби № 08-720 на 1 арк.;

23.лист до Державіаслужби № 08-768 на 1 арк.;

24.лист до Державіаслужби № 10-852 на 1 арк.;

25.лист до Державіаслужби № 08-872 на 1 арк.;

26.лист до Державіаслужби № 05-894 на 1 арк.;

27.лист до Державіаслужби № 05-1100 на 2 арк.;

28.лист до Державіаслужби № 05-1099 на 2 арк.;

29.лист до Державіаслужби № 05-1098 на 2 арк.;

30.лист до Державіаслужби № 08-1134 на 1 арк.;

31.лист до Державіаслужби № 05-13-1239 на 1 арк.;

32.копія договору банківського рахунку № 2017/РКО/197-273 від 25.01.2017 на 9 арк.;

33.Рахунки на оплату №№3-16 від 10.01.2019 на 14 арк.;

34.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 січня 2019 року на 1 арк.;

35.Рахунки на оплату №№ 18-22 від 15.01.2019 на 5 арк.;

36.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 січня 2019 року на 1 арк.;

37.Рахунки на оплату №№ 23-36 від 20.01.2019 на 14 арк.;

38.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 січня 2019 року на 1 арк.;

39.Рахунки на оплату №№ 107-112 від 31.01.2019 на 6 арк.;

40.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 січня 2019 року на 1 арк.;

41.Рахунки на оплату №№ 113-125 від 31.01.2019 на 13 арк.;

42.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 січня 2019 року на 1 арк.;

43.Рахунки на оплату №№ 144-155 від 10.02.2019 на 12 арк.;

44.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 лютого 2019 року на 1 арк.;

45.Рахунок на оплату № 163 від 12.02.2019 на 1 арк.;

46.акт здачі-прийняття робіт (послуг) № 164 від 12.02.2019 на 1 арк.;

47.Рахунок на оплату № 164 від 12.02.2019 на 1 арк.;

48.акт здачі-прийняття робіт (послуг) № 165 від 12.02.2019 на 1 арк.;

49.Рахунок на оплату № 165 від 12.02.2019 на 1 арк.;

50.акт здачі-прийняття робіт (послуг) № 166 від 12.02.2019 на 1 арк.;

51.Рахунки на оплату №№ 169-173 від 15.02.2019 на 4 арк.;

52.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 лютого 2019 року на 1 арк.;

53.Рахунки на оплату №№ 189-204 від 20.02.2019 на 4 арк.;

54.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 лютого 2019 року на 1 арк.;

55.Рахунки на оплату №№ 236-241 від 28.02.2019 на 6 арк.;

56.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-28 лютого 2019 року на 1 арк.;

57.Рахунки на оплату №№ 224, 222, 242-256 від 28.02.2019 на 17 арк.;

58.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-28 лютого 2019 року на 1 арк.;

59.Рахунок на оплату № 231 від 02.03.2019 на 1 арк.;

60.акт здачі-прийняття робіт (послуг) № 229 від 02.03.2019 на 1 арк.;

61.Рахунки на оплату №№ 281-295 від 10.03.2019 на 15 арк.;

62.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 березня 2019 року на 1 арк.;

63.Рахунки на оплату №№ 300-304 від 15.03.2019 на 5 арк.;

64.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 березня 2019 року на 1 арк.;

65.Рахунки на оплату №№ 311-323 від 20.03.2019 на 13 арк.;

66.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 березня 2019 року на 1 арк.;

67.Рахунки на оплату №№ 370-376 від 31.03.2019 на 7 арк.;

68.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 березня 2019 року на 1 арк.;

69.Рахунки на оплату №№ 377-391 від 31.03.2019 на 15 арк.;

70.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 березня 2019 року на 1 арк.;

71.Рахунки на оплату №№ 437-452 від 10.04.2019 на 15 арк.;

72.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10.04.2019 року на 1 арк.;

73.Рахунки на оплату №№ 455-461 від 15.04.2019 на 6 арк.;

74.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 квітня 2019 року на 1 арк.;

75.Рахунки на оплату №№ 462-477 від 20.04.2019 на 15 арк.;

76.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 квітня 2019 року на 1 арк.;

77.Рахунки на оплату №№ 531-550 від 30.04.2019 на 19 арк.;

78.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-30 квітня 2019 року на 1 арк.;

79.Рахунки на оплату №№ 523-530 від 30.04.2019 на 8 арк.;

80.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-30 квітня 2019 року на 1 арк.;

81.Рахунки на оплату №№ 574-589 від 10.05.2019 на 15 арк.;

82.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 травня 2019 року на 1 арк.;

83.Рахунки на оплату №№ 599-606 від 15.05.2019 на 8 арк.;

84.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 травня 2019 року на 1 арк.;

85.Рахунки на оплату №№ 607-622 від 20.05.2019 на 16 арк.;

86.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 травня 2019 року на 1 арк.;

87.Рахунки на оплату №№ 623-631 від 31.05.2019 на 9 арк.;

88.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 травня 2019 року на 1 арк.;

89.Рахунки на оплату №№ 632-653 від 31.05.2019 на 21 арк.;

90.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 травня 2019 року на 1 арк.;

91.Рахунки на оплату №№ 746-764 від 10.06.2019 на 19 арк.;

92.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 червня 2019 року на 1 арк.;

93.Рахунки на оплату №№ 771-779 від 15.06.2019 на 9 арк.;

94.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 червня 2019 року на 1 арк.;

95.Рахунки на оплату №№ 781-801 від 20.06.2019 на 21 арк.;

96.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 червня 2019 року на 1 арк.;

97.Рахунки на оплату №№ 897 від 30.06.2019 на 1 арк.;

98.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-30 червня 2019 року на 1 арк.;

99.Рахунки на оплату №№ 863-871 від 30.06.2019 на 9 арк.;

100.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-30 червня 2019 року на 1 арк.;

101.Рахунки на оплату №№ 872-896 від 30.06.2019 на 25 арк.;

102.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-30 червня 2019 року на 1 арк.;

103.Рахунки на оплату №№ 941-959 від 10.07.2019 на 19 арк.;

104.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 липня 2019 року на 1 арк.;

105.Рахунки на оплату №№ 964-971 від 15.07.2019 на 8 арк.;

106.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 липня 2019 року на 1 арк.;

107.Рахунки на оплату №№ 980-1001 від 20.07.2019 на 21 арк.;

108.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 липня 2019 року на 1 арк.;

109.Рахунки на оплату №№ 1064-1072 від 31.07.2019 на 8 арк.;

110.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 2019 року на 1 арк.;

111.Рахунок на оплату № 1096 від 31.07.2019 на 1 арк.;

112.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 липня 2019 року на 1 арк.;

113.Рахунки на оплату №№ 1073-1095 від 31.07.2019 на 22 арк.;

114.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 липня 2019 року на 1 арк.;

115.Рахунки на оплату №№ 1131-1150 від 10.08.2019 на 20 арк.;

116.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 серпня 2019 року на 1 арк.;

117.Рахунки на оплату №№ 1156-1164 від 15.08.2019 на 9 арк.;

118.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 серпня 2019 року на 1 арк.;

119.Рахунки на оплату №№ 1167-1188 від 20.08.2019 на 21 арк.;

120.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 серпня 2019 року на 1 арк.;

121.Рахунки на оплату №№ 1253-1261 від 31.08.2019 на 9 арк.;

122.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 серпня 2019 року на 1 арк.;

123.Рахунки на оплату №№ 1262-1283 від 31.08.2019 на 22 арк.;

124.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 серпня 2019 року на 1 арк.;

125.Рахунки на оплату № 1284 від 31.08.2019 на 1 арк.;

126.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-31 серпня 2019 року на 1 арк.;

127.Рахунки на оплату №№ 1317-1337 від 10.09.2019 на 21 арк.;

128.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 вересня 2019 року на 1 арк.;

129.Рахунки на оплату №№ 1343-1351 від 15.09.2019 на 9 арк.;

130.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 вересня 2019 року на 1 арк.;

131.Рахунки на оплату №№ 1441-1463 від 20.09.2019 на 23 арк.;

132.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 вересня 2019 року на 1 арк.;

133.Рахунки на оплату № 1495 від 30.09.2019 на 1 арк.;

134.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-30 вересня 2019 року на 1 арк.;

135.Рахунки на оплату №№ 1473-1494 від 15.07.2019 на 22 арк.;

136.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-30 вересня 2019 року на 1 арк.;

137.Рахунки на оплату №№ 1464-1472 від 30.09.2019 на 9 арк.;

138.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-30 вересня 2019 року на 1 арк.;

139.Рахунки на оплату №№ 1507-1527 від 10.10.2019 на 21 арк.;

140.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 жовтня 2019 року на 1 арк.;

141.Рахунки на оплату №№ 1528-1536 від 15.10.2019 на 9 арк.;

142.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 жовтня 2019 року на 1 арк.;

143.Рахунки на оплату №№ 1545-1560 від 20.10.2019 на 16 арк.;

144.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 жовтня 2019 року на 1 арк.;

145.Рахунки на оплату № 1645 від 31.10.2019 на 1 арк.;

146.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 жовтня 2019 року на 1 арк.;

147.Рахунки на оплату №№ 1628-1644 від 31.10.2019 на 17 арк.;

148.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 жовтня 2019 року на 1 арк.;

149.Рахунки на оплату №№ 1619-1627 від 31.10.2019 на 9 арк.;

150.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 жовтня 2019 року на 1 арк.;

151.Рахунки на оплату №№ 1680-1695 від 10.10.2019 на 16 арк.;

152.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 листопада 2019 року на 1 арк.;

153.Рахунки на оплату №№ 1696-1700 від 15.11.2019 на 5 арк.;

154.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 листопада 2019 року на 1 арк.;

155.Рахунки на оплату №№ 1701-1713 від 20.11.2019 на 13 арк.;

156.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 листопада 2019 року на 1 арк.;

157.Рахунки на оплату №№ 1826-1827 від 30.11.2019 на 2 арк.;

158.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-30 листопада 2019 року на 1 арк.;

159.Рахунки на оплату №№ 1809-1825 від 30.11.2019 на 17 арк.;

160.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-30 листопада 2019 року на 1 арк.;

161.Рахунки на оплату №№ 1803-1808 від 30.11.2019 на 6 арк.;

162.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-30 листопада 2019 року на 1 арк.;

163.Рахунки на оплату №№ 1873-1885 від 10.12.2019 на 13 арк.;

164.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 грудня 2019 року на 1 арк.;

165.Рахунки на оплату №№ 1886-1891 від 15.12.2019 на 6 арк.;

166.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 грудня 2019 року на 1 арк.;

167.Рахунки на оплату №№ 1894-1905 від 20.12.2019 на 12 арк.;

168.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 грудня 2019 року на 1 арк.;

169.Рахунки на оплату №№ 1970-1981 від 31.12.2019 на 12 арк.;

170.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 грудня 2019 року на 1 арк.;

171.Рахунки на оплату №№ 1963-1968 від 31.12.2019 на 6 арк.;

172.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 грудня 2019 року на 1 арк.;

173.прорахунок винагорода за 4 квартал 20198 року від 20.12.

174.Рахунки на оплату №№ 1982-1983 від 31.12.2019 на 1 арк.;

175.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 грудня 2019 року на 1 арк.;

176.Рахунки на оплату №№34-44 від 10.01.2020 на 11 арк.;

177.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 січня 2020 року на 1 арк.;

178.Рахунки на оплату №№45-50 від 15.01.2020 на 6 арк.;

179.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 січня 2020 року на 1 арк.;

180.Рахунки на оплату №№51-64 від 20.01.2020 на 14 арк.;

181.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 січня 2020 року на 1 арк.;

182.Рахунки на оплату №№114-126 від 31.01.2020 на 13 арк.;

183.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 січня 2020 року на 1 арк.;

184.Рахунки на оплату №№127-128 від 31.01.2020 на 2 арк.;

185.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 січня 2020 року на 1 арк.;

186.Рахунки на оплату №№108-113 від 31.01.2020 на 6 арк.;

187.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 січня 2020 року на 1 арк.;

188.Рахунки на оплату №№130-138 від 10.02.2020 на 9 арк.;

189.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 лютого 2020 року на 1 арк.;

190.Рахунки на оплату №№151-156 від 15.02.2020 на 6 арк.;

191.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 лютого 2020 року на 1 арк.;

192.Рахунки на оплату №№172-181 від 20.02.2020 на 10 арк.;

193.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 лютого 2020 року на 1 арк.;

194.Рахунки на оплату №№199-204 від 29.02.2020 на 6 арк.;

195.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-29 лютого 2020 року на 1 арк.;

196.Рахунки на оплату №№205-216 від 29.02.2020 на 12 арк.;

197.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-29 лютого 2020 року на 1 арк.;

198.Рахунки на оплату №№217-218 від 29.02.2020 на 2 арк.;

199.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-29 лютого 2020 року на 1 арк.;

200.Рахунки на оплату №№277-287 від 10.03.2020 на 11 арк.;

201.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 березня 2020 року на 1 арк.;

202.Рахунки на оплату №№288-293 від 15.03.2020 на 6 арк.;

203.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 березня 2020 року на 1 арк.;

204.Рахунки на оплату №№326-335 від 20.03.2020 на 10 арк.;

205.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 березня 2020 року на 1 арк.;

206.Рахунки на оплату №№369-370 від 31.03.2020 на 2 арк.;

207.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 березня 2020 року на 1 арк.;

208.Рахунки на оплату №№363-368 від 31.03.2020 на 6 арк.;

209.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 березня 2020 року на 1 арк.;

210.Рахунки на оплату №№358-362 від 31.03.2020 на 5 арк.;

211.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 березня 2020 року на 1 арк.;

212.Рахунки на оплату №№418-419 від 10.04.2020 на 2 арк.;

213.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-10 квітня 2020 року на 1 арк.;

214.Рахунки на оплату №№485 від 30.04.2020 на 1 арк.;

215.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-30 квітня 2020 року на 1 арк.;

216.Рахунки на оплату №№486-489 від 30.04.2020 на 4 арк.;

217.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-30 квітня 2020 року на 1 арк.;

218.Рахунки на оплату №№504-505 від 10.05.2020 на 2 арк.;

219.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 травня 2020 року на 1 арк.;

220.Рахунки на оплату №№510-511 від 15.05.2020 на 2 арк.;

221.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 травня 2020 року на 1 арк.;

222.Рахунки на оплату №№526-527 від 20.05.2020 на 2 арк.;

223.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 травня 2020 року на 1 арк.;

224.Рахунки на оплату №№531-533 від 31.05.2020 на 3 арк.;

225.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 травня 2020 року на 1 арк.;

226.Рахунки на оплату №№534-537 від 31.05.2020 на 4 арк.;

227.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 травня 2020 року на 1 арк.;

228.Рахунки на оплату №№620-622 від 10.06.2020 на 3 арк.;

229.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 червня 2020 року на 1 арк.;

230.Рахунки на оплату №№628-631 від 15.06.2020 на 4 арк.;

231.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 червня 2020 року на 1 арк.;

232.Рахунки на оплату №№634-637 від 20.06.2020 на 4 арк.;

233.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 червня 2020 року на 1 арк.;

234.Рахунки на оплату №№642-645 від 30.06.2020 на 4 арк.;

235.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-30 червня 2020 року на 1 арк.;

236.Рахунки на оплату №№646-653 від 30.06.2020 на 8 арк.;

237.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-30 червня 2020 року на 1 арк.;

238.Рахунки на оплату №№654 від 30.06.2020 на 1 арк.;

239.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-30 червня 2020 року на 1 арк.;

240.Рахунки на оплату №№763-771 від 10.07.2020 на 9 арк.;

241.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 липня 2020 року на 1 арк.;

242.Рахунки на оплату №№787-791 від 15.07.2020 на 5 арк.;

243.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 липня 2020 року на 1 арк.;

244.Рахунки на оплату №№793-800 від 20.07.2020 на 8 арк.;

245.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 липня 2020 року на 1 арк.;

246.Рахунки на оплату №№873-874 від 31.07.2020 на 2 арк.;

247.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 липня 2020 року на 1 арк.;

248.Рахунки на оплату №№861-872, 895 від 31.07.2020 на всього 13 арк.;

249.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 липня 2020 року на 1 арк.;

250.Рахунки на оплату №№856-860 від 31.07.2020 на 5 арк.;

251.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 липня 2020 року на 1 арк.;

252.Рахунки на оплату №№936-945 від 10.08.2020 на 10 арк.;

253.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 серпня 2020 року на 1 арк.;

254.Рахунки на оплату №№961-965 від 15.08.2020 на 5 арк.;

255.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 серпня 2020 року на 1 арк.;

256.Рахунки на оплату №№968-977 від 20.08.2020 на 10 арк.;

257.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 серпня 2020 року на 1 арк.;

258.Рахунки на оплату №№1042-1043 від 31.08.2020 на 2 арк.;

259.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 серпня 2020 року на 1 арк.;

260.Рахунки на оплату №№1026-1041 від 31.08.2020 на 16 арк.;

261.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 серпня 2020 року на 1 арк.;

262.Рахунки на оплату №№1021-1025 від 31.08.2020 на 5 арк.;

263.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 серпня 2020 року на 1 арк.;

264.Рахунок на оплату №981 від 31.08.2020 на 1 арк.;

265.Рахунки на оплату №№1096-1108 від 10.09.2020 на 13 арк.;

266.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 вересня 2020 року на 1 арк.;

267.Рахунки на оплату №№1120-1124 від 15.09.2020 на 5 арк.;

268.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 вересня 2020 року на 1 арк.;

269.Рахунки на оплату №№1110 від 12.09.2020 на 1 арк.;

270.Акт здачі-приймання робіт (надання послуг) № 1112 від 12.09.2020 року на 1 арк.;

271.Рахунки на оплату №№1125-1134 від 20.09.2020 на 10 арк.;

272.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 вересня 2020 року на 1 арк.;

273.Рахунки на оплату №№1165-1166 від 30.09.2020 на 10 арк.;

274.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-30 вересня 2020 року на 1 арк.;

275.Рахунки на оплату №№1150-1164 від 30.09.2020 на 15 арк.;

276.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-30 вересня 2020 року на 1 арк.;

277.Рахунки на оплату №№1146-1149 від 30.09.2020 на 4 арк.;

278.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-30 вересня 2020 року на 1 арк.;

279.Рахунки на оплату №№1264-1274 від 10.10.2020 на 11 арк.;

280.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 жовтня 2020 року на 1 арк.;

281.Рахунок на оплату №1255 від 13.10.2020 на 1 арк.;

282.Акт здачі-приймання робіт (надання послуг) № 1276 від 13.10.2020 на 1 арк.;

283.Супровідний лист (внутрішній документ) від 22.10.2020 про направлення рахунків 1281-1285.

284.Рахунки на оплату №№1281-1285 від 15.10.2020 на 5 арк.;

285.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 жовтня 2020 року на 1 арк.;

286.Рахунки на оплату №№1288-1296 від 20.10.2020 на 9 арк.;

287.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 жовтня 2020 року на 1 арк.;

288.Рахунки на оплату №№1392-1393 від 31.10.2020 на 2 арк.;

289.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 жовтня 2020 року на 1 арк.;

290.Рахунки на оплату №№1377-1391 від 31.10.2020 на 15 арк.;

291.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 жовтня 2020 року на 1 арк.;

292.Рахунки на оплату №№1372-1376 від 31.10.2020 на 5 арк.;

293.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 жовтня 2020 року на 1 арк.;

294.Рахунки на оплату №№1419-1424 від 15.11.2020 на 6 арк.;

295.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-15 листопада 2020 року на 1 арк.;

296.Рахунки на оплату №№1410-1418 від 15.11.2020 на 9 арк.;

297.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 листопада 2020 року на 1 арк.;

298.Рахунки на оплату №№1425-1431 від 20.11.2020 на 7 арк. (далі - Документи).

З огляду на викладене, наявні достатні підстави вважати, що Документи вилучено у відповідності до Ухвали.

Враховуючи те, що Документи вилучено за місцем здійснення фінансово-господарської діяльності Комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Одеса», слідчий суддя дійшов висновку про наявність достатніх підстав вважати, що власником (володільцем) Документів є Комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт «Одеса».

Щодо наявності підстав для накладення арешту на Документи слідчий суддя дійшов наступного висновку.

Постановою детектива ОСОБА_4 від 16.12.2022 Документи визнано речовими доказами у Кримінальному провадженні, оскільки є достатні підстави вважати, що Документи містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, зокрема, визначають обставини кримінального правопорушення та осіб, причетних до скоєння злочину, і таким чином зберегли на собі сліди кримінального правопорушення.

Так, слідчим суддею встановлено наявність достатніх підстав вважати, що Документи стосуються обставин укладання та виконання угоди від 01.07.2020 № 08/19 між КП «Міжнародний аеропорт «Одеса» та ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса», обставин фактичної передачі прав експлуатанта аеродрому «Одеса» з комунальної власності до ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса», обставин не вжиття КП «Міжнародний аеропорт «Одеса» заходів для продовження сертифіката аеродрому « ІНФОРМАЦІЯ_2 », звіти про продажу Послуг, рахунки на оплату стосуються проведення розрахунків за надання КП «Міжнародний аеропорт Одеса» послуг за посадку-зліт повітряних суден, понаднормову стоянку та інших послуг за період 2019-2020 роки, за своїм змістом можуть бути використані як докази події кримінального правопорушення, причетності осіб до вчинення злочину.

За такого, слідчий суддя дійшов до висновку, що Документи, щодо яких подано Клопотання, відповідають вимогам, зазначеним у ст. 98 КПК України, оскільки можуть містити інформацію, яка стосується вчинення кримінального правопорушення, а тому можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час Кримінального провадження.

У Клопотання прокурор зазначає, що накладення арешту на Документи є необхідним з метою їх додаткового дослідження шляхом проведення всебічного аналізу фінансово господарської діяльності суб`єктів господарювання за участі спеціаліста та шляхом проведення судової експертизи.

Слідчий суддя враховує, що згідно положень Інструкції про призначення та проведення судових експертиз та експертних досліджень, Методичних рекомендацій з питань підготовки та призначення судових експертиз та експертних досліджень, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 08.10.1998 № 53/5 (в редакції наказу Мінюсту від 26.12.2012 № 1950/5), для проведення експертного дослідження надаються оригінали предмета дослідження.

З огляду на зазначене, слідчий суддя дійшов висновку про обґрунтованість доводів сторони обвинувачення щодо необхідності у накладенні арешту на Документи для подальшого проведення їх огляду з участю спеціаліста, а також забезпечення проведення судової експертизи, для подальшого використання таких відомостей в якості доказів на підтвердження або спростування обставин, які підлягають доказуванню у Кримінальному провадженні.

Метою накладення арешту на Документи відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України є забезпечення збереження речових доказів, оскільки, враховуючи ту обставину, що посадові особи КП «Міжнародний аеропорт «Одеса» можуть бути причетні до вчинення вищезазначеного кримінального правопорушення, є достатні підстави вважати, що наявні ризики приховування, пошкодження, псування, знищення, втрати, передачі Документів, щодо яких вирішується питання про арешт.

При цьому, необхідність накладення арешту на Документи обумовлена тим, що відомості, що містяться в Документах, нададуть змогу провести належне розслідування Кримінального провадження, забезпечить належне виконання стороною обвинувачення вимог КПК України щодо виконання завдань кримінального провадження, забезпечення всебічного, повного і неупередженого дослідження обставин кримінального провадження, надання їм належної правової оцінки та прийняття законного і обґрунтованого процесуального рішення у розумні строки.

Таким чином, зважаючи на обґрунтованість підозри щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, що є підставою для застосування арешту майна, зважаючи на те, що досудовим розслідуванням встановлено наявність достатніх підстав вважати про пов`язаність посадових осіб КП «Міжнародний аеропорт «Одеса» з подіями, у зв`язку з якими здійснюється досудове розслідування у Кримінальному провадженні, наявність у зазначених в клопотанні Документах відомостей, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час Кримінального провадження, визнання його речовим доказом, існування ризиків щодо можливості приховування, пошкодження, псування, знищення, втрати, передачі Документів, враховуючи, що для виконання завдань кримінального провадження є необхідність, щоб Документи на період досудового розслідування та здійснення слідчих дій залишалось у незміненому стані, слідчий суддя вважає, що застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт Документів відповідає принципу розумності, є співрозмірним завданням кримінального провадження, та не створюватиме негативних наслідків для третіх осіб.

Щодо доводів представника власника (володільця) майна щодо проведення незаконного та без дотримання норм чинного кримінально-процесуального законодавства обшуку, в ході якого вилучено Документи, то слідчий суддя зазначає, що згідно з п. 1 ч. 2 ст. 87 КПК України істотним порушення прав людини і основоположних свобод є, зокрема, здійснення процесуальних дій, які потребують попереднього дозволу суду, без такого дозволу або з порушенням його суттєвих умов. Із матеріалів Клопотання вбачається, що обшук, під час якого вилучені Документи проведено на підставі відповідного судового рішення (Ухвали), яким надано дозвіл на проведення обшуку за місцем здійснення фінансово-господарської діяльності КП «Міжнародний аеропорт Одеса» в будівлі, яка розташована за адресою: м. Одеса, вул. Центральний Аеропорт, земельна ділянка 2. У цьому випадку питання законності проведеного обшуку, у ході якого було вилучені Документи, повинно оцінюватись не формально, а у контексті п. 1 ч. 2 ст. 87 КПК України, щодо того, чи були суттєвими порушення при проведенні обшуку на підставі дозволу слідчого судді. Оцінка суттєвості таких порушень є предметом судового провадження. Зі свого боку, слідчий суддя, вирішуючи питання про арешт майна, такими повноваженнями не наділений.

З огляду на викладене, Клопотання підлягає задоволенню.

Керуючись статтями 98, 170-173, 309, 369-372, 395 Кримінального процесуального кодексу України, слідчий суддя

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на речі та документи, вилучені 15.12.2022 в ході проведення обшуку за місцем здійснення фінансово-господарської діяльності КП «Міжнародний аеропорт Одеса» в будівлі, яка розташована за адресою: м. Одеса, вул. Центральний Аеропорт, земельна ділянка 2, а саме на:

1.Копія статуту КП «Міжнародний аеропорту Одеса» від 2019 року на 17 арк.;

2.копія сертифікату аеродрому Одеса № АП 15-01 з додатком від 01.02.2020 на 3 арк.;

3.копія свідоцтва про реєстрацію аеродрому № АР 15-01 від 04.08.2003 на 1 арк.;

4.копія свідоцтва про реєстрацію аеродрому № АР 15-01 від 29.07.2021 на 1 арк.;

5.копії документів (наказів, розпоряджень) про призначення ОСОБА_6 на посади в КП «Міжнародний аеропорт Одеса» від 01.06.2017, 26.04.2021 на 4 арк.;

6.копія посадової інструкції генерального директора КП «Міжнародний аеропорт Одеса» на 10 арк.;

7.копії документів (наказів, розпоряджень) про призначення та звільнення ОСОБА_8 на посадах в КП «Міжнародний аеропорт Одеса» від на 6 арк.;

8.копія посадової інструкції заступника генерального директора з загальних питань КП «Міжнародний аеропорт Одеса» на 8 арк.;

9.копії наказів про призначення ОСОБА_9 на посади в КП «Міжнародний аеропорт Одеса» та звільнення на 2 арк.;

10. копія посадової інструкції директора з авіаційної діяльності КП «Міжнародний аеропорт Одеса» на 8 арк.;

11.заявка № 05-226 від 18.02.2020 на 1 арк;

12.заявка № 05-304 від 28.02.2020 на 1 арк.;

13.лист до Державіаслужби № 05-303 на 1 арк.;

14.лист до Державіаслужби № 05-336 на 2 арк.;

15.лист до Державіаслужби № 05-337 на 4 арк.;

16.лист до Державіаслужби № 05-434 на 1 арк.;

17.лист до Державіаслужби № 05-467 на 1 арк.;

18.лист до Державіаслужби № 05-466 на 2 арк.;

19.лист до Державіаслужби № 05-542 з додатком на 4арк.;

20.лист до Державіаслужби № 10-562 на 1 арк.;

21.лист до Державіаслужби № 10-710 на 1 арк.;

22.лист до Державіаслужби № 08-720 на 1 арк.;

23.лист до Державіаслужби № 08-768 на 1 арк.;

24.лист до Державіаслужби № 10-852 на 1 арк.;

25.лист до Державіаслужби № 08-872 на 1 арк.;

26.лист до Державіаслужби № 05-894 на 1 арк.;

27.лист до Державіаслужби № 05-1100 на 2 арк.;

28.лист до Державіаслужби № 05-1099 на 2 арк.;

29.лист до Державіаслужби № 05-1098 на 2 арк.;

30.лист до Державіаслужби № 08-1134 на 1 арк.;

31.лист до Державіаслужби № 05-13-1239 на 1 арк.;

32.копія договору банківського рахунку № 2017/РКО/197-273 від 25.01.2017 на 9 арк.;

33.Рахунки на оплату №№3-16 від 10.01.2019 на 14 арк.;

34.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 січня 2019 року на 1 арк.;

35.Рахунки на оплату №№ 18-22 від 15.01.2019 на 5 арк.;

36.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 січня 2019 року на 1 арк.;

37.Рахунки на оплату №№ 23-36 від 20.01.2019 на 14 арк.;

38.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 січня 2019 року на 1 арк.;

39.Рахунки на оплату №№ 107-112 від 31.01.2019 на 6 арк.;

40.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 січня 2019 року на 1 арк.;

41.Рахунки на оплату №№ 113-125 від 31.01.2019 на 13 арк.;

42.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 січня 2019 року на 1 арк.;

43.Рахунки на оплату №№ 144-155 від 10.02.2019 на 12 арк.;

44.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 лютого 2019 року на 1 арк.;

45.Рахунок на оплату № 163 від 12.02.2019 на 1 арк.;

46.акт здачі-прийняття робіт (послуг) № 164 від 12.02.2019 на 1 арк.;

47.Рахунок на оплату № 164 від 12.02.2019 на 1 арк.;

48.акт здачі-прийняття робіт (послуг) № 165 від 12.02.2019 на 1 арк.;

49.Рахунок на оплату № 165 від 12.02.2019 на 1 арк.;

50.акт здачі-прийняття робіт (послуг) № 166 від 12.02.2019 на 1 арк.;

51.Рахунки на оплату №№ 169-173 від 15.02.2019 на 4 арк.;

52.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 лютого 2019 року на 1 арк.;

53.Рахунки на оплату №№ 189-204 від 20.02.2019 на 4 арк.;

54.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 лютого 2019 року на 1 арк.;

55.Рахунки на оплату №№ 236-241 від 28.02.2019 на 6 арк.;

56.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-28 лютого 2019 року на 1 арк.;

57.Рахунки на оплату №№ 224, 222, 242-256 від 28.02.2019 на 17 арк.;

58.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-28 лютого 2019 року на 1 арк.;

59.Рахунок на оплату № 231 від 02.03.2019 на 1 арк.;

60.акт здачі-прийняття робіт (послуг) № 229 від 02.03.2019 на 1 арк.;

61.Рахунки на оплату №№ 281-295 від 10.03.2019 на 15 арк.;

62.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 березня 2019 року на 1 арк.;

63.Рахунки на оплату №№ 300-304 від 15.03.2019 на 5 арк.;

64.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 березня 2019 року на 1 арк.;

65.Рахунки на оплату №№ 311-323 від 20.03.2019 на 13 арк.;

66.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 березня 2019 року на 1 арк.;

67.Рахунки на оплату №№ 370-376 від 31.03.2019 на 7 арк.;

68.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 березня 2019 року на 1 арк.;

69.Рахунки на оплату №№ 377-391 від 31.03.2019 на 15 арк.;

70.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 березня 2019 року на 1 арк.;

71.Рахунки на оплату №№ 437-452 від 10.04.2019 на 15 арк.;

72.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10.04.2019 року на 1 арк.;

73.Рахунки на оплату №№ 455-461 від 15.04.2019 на 6 арк.;

74.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 квітня 2019 року на 1 арк.;

75.Рахунки на оплату №№ 462-477 від 20.04.2019 на 15 арк.;

76.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 квітня 2019 року на 1 арк.;

77.Рахунки на оплату №№ 531-550 від 30.04.2019 на 19 арк.;

78.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-30 квітня 2019 року на 1 арк.;

79.Рахунки на оплату №№ 523-530 від 30.04.2019 на 8 арк.;

80.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-30 квітня 2019 року на 1 арк.;

81.Рахунки на оплату №№ 574-589 від 10.05.2019 на 15 арк.;

82.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 травня 2019 року на 1 арк.;

83.Рахунки на оплату №№ 599-606 від 15.05.2019 на 8 арк.;

84.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 травня 2019 року на 1 арк.;

85.Рахунки на оплату №№ 607-622 від 20.05.2019 на 16 арк.;

86.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 травня 2019 року на 1 арк.;

87.Рахунки на оплату №№ 623-631 від 31.05.2019 на 9 арк.;

88.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 травня 2019 року на 1 арк.;

89.Рахунки на оплату №№ 632-653 від 31.05.2019 на 21 арк.;

90.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 травня 2019 року на 1 арк.;

91.Рахунки на оплату №№ 746-764 від 10.06.2019 на 19 арк.;

92.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 червня 2019 року на 1 арк.;

93.Рахунки на оплату №№ 771-779 від 15.06.2019 на 9 арк.;

94.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 червня 2019 року на 1 арк.;

95.Рахунки на оплату №№ 781-801 від 20.06.2019 на 21 арк.;

96.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 червня 2019 року на 1 арк.;

97.Рахунки на оплату №№ 897 від 30.06.2019 на 1 арк.;

98.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-30 червня 2019 року на 1 арк.;

99.Рахунки на оплату №№ 863-871 від 30.06.2019 на 9 арк.;

100.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-30 червня 2019 року на 1 арк.;

101.Рахунки на оплату №№ 872-896 від 30.06.2019 на 25 арк.;

102.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-30 червня 2019 року на 1 арк.;

103.Рахунки на оплату №№ 941-959 від 10.07.2019 на 19 арк.;

104.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 липня 2019 року на 1 арк.;

105.Рахунки на оплату №№ 964-971 від 15.07.2019 на 8 арк.;

106.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 липня 2019 року на 1 арк.;

107.Рахунки на оплату №№ 980-1001 від 20.07.2019 на 21 арк.;

108.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 липня 2019 року на 1 арк.;

109.Рахунки на оплату №№ 1064-1072 від 31.07.2019 на 8 арк.;

110.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 2019 року на 1 арк.;

111.Рахунок на оплату № 1096 від 31.07.2019 на 1 арк.;

112.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 липня 2019 року на 1 арк.;

113.Рахунки на оплату №№ 1073-1095 від 31.07.2019 на 22 арк.;

114.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 липня 2019 року на 1 арк.;

115.Рахунки на оплату №№ 1131-1150 від 10.08.2019 на 20 арк.;

116.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 серпня 2019 року на 1 арк.;

117.Рахунки на оплату №№ 1156-1164 від 15.08.2019 на 9 арк.;

118.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 серпня 2019 року на 1 арк.;

119.Рахунки на оплату №№ 1167-1188 від 20.08.2019 на 21 арк.;

120.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 серпня 2019 року на 1 арк.;

121.Рахунки на оплату №№ 1253-1261 від 31.08.2019 на 9 арк.;

122.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 серпня 2019 року на 1 арк.;

123.Рахунки на оплату №№ 1262-1283 від 31.08.2019 на 22 арк.;

124.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 серпня 2019 року на 1 арк.;

125.Рахунки на оплату № 1284 від 31.08.2019 на 1 арк.;

126.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-31 серпня 2019 року на 1 арк.;

127.Рахунки на оплату №№ 1317-1337 від 10.09.2019 на 21 арк.;

128.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 вересня 2019 року на 1 арк.;

129.Рахунки на оплату №№ 1343-1351 від 15.09.2019 на 9 арк.;

130.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 вересня 2019 року на 1 арк.;

131.Рахунки на оплату №№ 1441-1463 від 20.09.2019 на 23 арк.;

132.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 вересня 2019 року на 1 арк.;

133.Рахунки на оплату № 1495 від 30.09.2019 на 1 арк.;

134.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-30 вересня 2019 року на 1 арк.;

135.Рахунки на оплату №№ 1473-1494 від 15.07.2019 на 22 арк.;

136.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-30 вересня 2019 року на 1 арк.;

137.Рахунки на оплату №№ 1464-1472 від 30.09.2019 на 9 арк.;

138.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-30 вересня 2019 року на 1 арк.;

139.Рахунки на оплату №№ 1507-1527 від 10.10.2019 на 21 арк.;

140.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 жовтня 2019 року на 1 арк.;

141.Рахунки на оплату №№ 1528-1536 від 15.10.2019 на 9 арк.;

142.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 жовтня 2019 року на 1 арк.;

143.Рахунки на оплату №№ 1545-1560 від 20.10.2019 на 16 арк.;

144.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 жовтня 2019 року на 1 арк.;

145.Рахунки на оплату № 1645 від 31.10.2019 на 1 арк.;

146.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 жовтня 2019 року на 1 арк.;

147.Рахунки на оплату №№ 1628-1644 від 31.10.2019 на 17 арк.;

148.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 жовтня 2019 року на 1 арк.;

149.Рахунки на оплату №№ 1619-1627 від 31.10.2019 на 9 арк.;

150.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 жовтня 2019 року на 1 арк.;

151.Рахунки на оплату №№ 1680-1695 від 10.10.2019 на 16 арк.;

152.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 листопада 2019 року на 1 арк.;

153.Рахунки на оплату №№ 1696-1700 від 15.11.2019 на 5 арк.;

154.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 листопада 2019 року на 1 арк.;

155.Рахунки на оплату №№ 1701-1713 від 20.11.2019 на 13 арк.;

156.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 листопада 2019 року на 1 арк.;

157.Рахунки на оплату №№ 1826-1827 від 30.11.2019 на 2 арк.;

158.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-30 листопада 2019 року на 1 арк.;

159.Рахунки на оплату №№ 1809-1825 від 30.11.2019 на 17 арк.;

160.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-30 листопада 2019 року на 1 арк.;

161.Рахунки на оплату №№ 1803-1808 від 30.11.2019 на 6 арк.;

162.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-30 листопада 2019 року на 1 арк.;

163.Рахунки на оплату №№ 1873-1885 від 10.12.2019 на 13 арк.;

164.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 грудня 2019 року на 1 арк.;

165.Рахунки на оплату №№ 1886-1891 від 15.12.2019 на 6 арк.;

166.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 грудня 2019 року на 1 арк.;

167.Рахунки на оплату №№ 1894-1905 від 20.12.2019 на 12 арк.;

168.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 грудня 2019 року на 1 арк.;

169.Рахунки на оплату №№ 1970-1981 від 31.12.2019 на 12 арк.;

170.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 грудня 2019 року на 1 арк.;

171.Рахунки на оплату №№ 1963-1968 від 31.12.2019 на 6 арк.;

172.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 грудня 2019 року на 1 арк.;

173.прорахунок винагорода за 4 квартал 20198 року від 20.12.

174.Рахунки на оплату №№ 1982-1983 від 31.12.2019 на 1 арк.;

175.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 грудня 2019 року на 1 арк.;

176.Рахунки на оплату №№34-44 від 10.01.2020 на 11 арк.;

177.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 січня 2020 року на 1 арк.;

178.Рахунки на оплату №№45-50 від 15.01.2020 на 6 арк.;

179.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 січня 2020 року на 1 арк.;

180.Рахунки на оплату №№51-64 від 20.01.2020 на 14 арк.;

181.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 січня 2020 року на 1 арк.;

182.Рахунки на оплату №№114-126 від 31.01.2020 на 13 арк.;

183.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 січня 2020 року на 1 арк.;

184.Рахунки на оплату №№127-128 від 31.01.2020 на 2 арк.;

185.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 січня 2020 року на 1 арк.;

186.Рахунки на оплату №№108-113 від 31.01.2020 на 6 арк.;

187.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 січня 2020 року на 1 арк.;

188.Рахунки на оплату №№130-138 від 10.02.2020 на 9 арк.;

189.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 лютого 2020 року на 1 арк.;

190.Рахунки на оплату №№151-156 від 15.02.2020 на 6 арк.;

191.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 лютого 2020 року на 1 арк.;

192.Рахунки на оплату №№172-181 від 20.02.2020 на 10 арк.;

193.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 лютого 2020 року на 1 арк.;

194.Рахунки на оплату №№199-204 від 29.02.2020 на 6 арк.;

195.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-29 лютого 2020 року на 1 арк.;

196.Рахунки на оплату №№205-216 від 29.02.2020 на 12 арк.;

197.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-29 лютого 2020 року на 1 арк.;

198.Рахунки на оплату №№217-218 від 29.02.2020 на 2 арк.;

199.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-29 лютого 2020 року на 1 арк.;

200.Рахунки на оплату №№277-287 від 10.03.2020 на 11 арк.;

201.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 березня 2020 року на 1 арк.;

202.Рахунки на оплату №№288-293 від 15.03.2020 на 6 арк.;

203.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 березня 2020 року на 1 арк.;

204.Рахунки на оплату №№326-335 від 20.03.2020 на 10 арк.;

205.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 березня 2020 року на 1 арк.;

206.Рахунки на оплату №№369-370 від 31.03.2020 на 2 арк.;

207.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 березня 2020 року на 1 арк.;

208.Рахунки на оплату №№363-368 від 31.03.2020 на 6 арк.;

209.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 березня 2020 року на 1 арк.;

210.Рахунки на оплату №№358-362 від 31.03.2020 на 5 арк.;

211.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 березня 2020 року на 1 арк.;

212.Рахунки на оплату №№418-419 від 10.04.2020 на 2 арк.;

213.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-10 квітня 2020 року на 1 арк.;

214.Рахунки на оплату №№485 від 30.04.2020 на 1 арк.;

215.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-30 квітня 2020 року на 1 арк.;

216.Рахунки на оплату №№486-489 від 30.04.2020 на 4 арк.;

217.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-30 квітня 2020 року на 1 арк.;

218.Рахунки на оплату №№504-505 від 10.05.2020 на 2 арк.;

219.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 травня 2020 року на 1 арк.;

220.Рахунки на оплату №№510-511 від 15.05.2020 на 2 арк.;

221.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 травня 2020 року на 1 арк.;

222.Рахунки на оплату №№526-527 від 20.05.2020 на 2 арк.;

223.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 травня 2020 року на 1 арк.;

224.Рахунки на оплату №№531-533 від 31.05.2020 на 3 арк.;

225.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 травня 2020 року на 1 арк.;

226.Рахунки на оплату №№534-537 від 31.05.2020 на 4 арк.;

227.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 травня 2020 року на 1 арк.;

228.Рахунки на оплату №№620-622 від 10.06.2020 на 3 арк.;

229.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 червня 2020 року на 1 арк.;

230.Рахунки на оплату №№628-631 від 15.06.2020 на 4 арк.;

231.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 червня 2020 року на 1 арк.;

232.Рахунки на оплату №№634-637 від 20.06.2020 на 4 арк.;

233.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 червня 2020 року на 1 арк.;

234.Рахунки на оплату №№642-645 від 30.06.2020 на 4 арк.;

235.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-30 червня 2020 року на 1 арк.;

236.Рахунки на оплату №№646-653 від 30.06.2020 на 8 арк.;

237.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-30 червня 2020 року на 1 арк.;

238.Рахунки на оплату №№654 від 30.06.2020 на 1 арк.;

239.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-30 червня 2020 року на 1 арк.;

240.Рахунки на оплату №№763-771 від 10.07.2020 на 9 арк.;

241.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 липня 2020 року на 1 арк.;

242.Рахунки на оплату №№787-791 від 15.07.2020 на 5 арк.;

243.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 липня 2020 року на 1 арк.;

244.Рахунки на оплату №№793-800 від 20.07.2020 на 8 арк.;

245.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 липня 2020 року на 1 арк.;

246.Рахунки на оплату №№873-874 від 31.07.2020 на 2 арк.;

247.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 липня 2020 року на 1 арк.;

248.Рахунки на оплату №№861-872, 895 від 31.07.2020 на всього 13 арк.;

249.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 липня 2020 року на 1 арк.;

250.Рахунки на оплату №№856-860 від 31.07.2020 на 5 арк.;

251.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 липня 2020 року на 1 арк.;

252.Рахунки на оплату №№936-945 від 10.08.2020 на 10 арк.;

253.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 серпня 2020 року на 1 арк.;

254.Рахунки на оплату №№961-965 від 15.08.2020 на 5 арк.;

255.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 серпня 2020 року на 1 арк.;

256.Рахунки на оплату №№968-977 від 20.08.2020 на 10 арк.;

257.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 серпня 2020 року на 1 арк.;

258.Рахунки на оплату №№1042-1043 від 31.08.2020 на 2 арк.;

259.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 серпня 2020 року на 1 арк.;

260.Рахунки на оплату №№1026-1041 від 31.08.2020 на 16 арк.;

261.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 серпня 2020 року на 1 арк.;

262.Рахунки на оплату №№1021-1025 від 31.08.2020 на 5 арк.;

263.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 серпня 2020 року на 1 арк.;

264.Рахунок на оплату №981 від 31.08.2020 на 1 арк.;

265.Рахунки на оплату №№1096-1108 від 10.09.2020 на 13 арк.;

266.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 вересня 2020 року на 1 арк.;

267.Рахунки на оплату №№1120-1124 від 15.09.2020 на 5 арк.;

268.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 вересня 2020 року на 1 арк.;

269.Рахунки на оплату №№1110 від 12.09.2020 на 1 арк.;

270.Акт здачі-приймання робіт (надання послуг) № 1112 від 12.09.2020 року на 1 арк.;

271.Рахунки на оплату №№1125-1134 від 20.09.2020 на 10 арк.;

272.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 вересня 2020 року на 1 арк.;

273.Рахунки на оплату №№1165-1166 від 30.09.2020 на 10 арк.;

274.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-30 вересня 2020 року на 1 арк.;

275.Рахунки на оплату №№1150-1164 від 30.09.2020 на 15 арк.;

276.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-30 вересня 2020 року на 1 арк.;

277.Рахунки на оплату №№1146-1149 від 30.09.2020 на 4 арк.;

278.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-30 вересня 2020 року на 1 арк.;

279.Рахунки на оплату №№1264-1274 від 10.10.2020 на 11 арк.;

280.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 жовтня 2020 року на 1 арк.;

281.Рахунок на оплату №1255 від 13.10.2020 на 1 арк.;

282.Акт здачі-приймання робіт (надання послуг) № 1276 від 13.10.2020 на 1 арк.;

283.Супровідний лист (внутрішній документ) від 22.10.2020 про направлення рахунків 1281-1285.

284.Рахунки на оплату №№1281-1285 від 15.10.2020 на 5 арк.;

285.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-15 жовтня 2020 року на 1 арк.;

286.Рахунки на оплату №№1288-1296 від 20.10.2020 на 9 арк.;

287.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-20 жовтня 2020 року на 1 арк.;

288.Рахунки на оплату №№1392-1393 від 31.10.2020 на 2 арк.;

289.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 01-31 жовтня 2020 року на 1 арк.;

290.Рахунки на оплату №№1377-1391 від 31.10.2020 на 15 арк.;

291.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 21-31 жовтня 2020 року на 1 арк.;

292.Рахунки на оплату №№1372-1376 від 31.10.2020 на 5 арк.;

293.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 16-31 жовтня 2020 року на 1 арк.;

294.Рахунки на оплату №№1419-1424 від 15.11.2020 на 6 арк.;

295.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 11-15 листопада 2020 року на 1 арк.;

296.Рахунки на оплату №№1410-1418 від 15.11.2020 на 9 арк.;

297.Звіт про продажу Послуг по договору № 932/12 з 1-10 листопада 2020 року на 1 арк.;

298.Рахунки на оплату №№1425-1431 від 20.11.2020 на 7 арк.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Ухвалу може бути оскаржено безпосередньо до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Оскарження ухвали не зупиняє її виконання.

Підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник майна або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково.

СЛІДЧИЙ СУДДЯ ОСОБА_10