Search

Document No. 84956963

  • Date of the hearing: 15/10/2019
  • Date of the decision: 15/10/2019
  • Case №: 760/24996/19
  • Proceeding №: 52017000000000178
  • Instance: HACC
  • Judicial form: Criminal
  • Presiding judge (HACC) : Movchan N.V.
  • Secretary : Savinoi H.A.

Справа № 760/24996/19

Провадження1-кс/991/902/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 жовтня 2019 року м.Київ

Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду Мовчан Н.В., за участю секретаря судового засідання Савіної Г.А., детектива Тєбєкіна В.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі судових засідань у приміщенні Вищого антикорупційного суду клопотання старшого детектива Національного бюро Четвертого відділу детективів Другого підрозділу детективів Головного підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро України Тєбєкіна В.В., погодженого з прокурором Другого відділу управління процесуального керівництва, підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України Кравець В.В., про тимчасовий доступ до речей і документів в межах кримінального провадження № 52017000000000178 від 13.03.2017 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191, ст. 366-1 Кримінального кодексу України,

УСТАНОВИВ:

За результатами розгляду справи слідчим суддею постановлено ухвалу, яка вимагає значного часу для її складання, тому слідчий суддя в порядку ч. 2 ст. 376 КПК України обмежився складанням та оголошенням резолютивної частини.

Повний текст ухвали буде складено та оголошено 17 жовтня 2019 року о 17 год. 40 хв. в залі судових засідань у приміщенні Вищого антикорупційного суду.

Керуючись ст. 2, 7, 159-166, 372 КПК України, слідчий суддя

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити частково.

Надати старшому детективу - керівнику Четвертого відділу детективів Другого підрозділу детективів Головного підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро України Яндюку Сергію Вікторовичу, старшому детективу - заступнику керівника Четвертого відділу детективів Другого підрозділу детективів Головного підрозділу детективів Національного ашикорушіійного бюро України Токарю Євгену Анатолійовичу, старшим детективам Національного бюро Четвертого відділу детективів Другого підрозділу детективів Головного підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро України Ткачу Ігорю Михайловичу, Магамедрасулову Руслану Сентябр`євичу, Тєбєкіну Віталію Валерійовичу, Нечипоренку Дмитру Івановичу, Фурсевичу Віктору Володимировичу, детективам Національного бюро Четвертого відділу детективів Другого підрозділу детективів Головного підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро України Гультяєву Юрію Вікторовичу, Духу Ярославу Михайловичу, Бірюкову Родіону Геннадійовичу, Облетову Артему Ігоровичу, Теницькому Євгенію Олександровичу тимчасовий доступ до речей і документів, що становлять охоронювану законом таємницю, та містять інформацію про споживача телекомунікаційних послуг з абонентським номером НОМЕР_1 та про телекомунікаційні послуги, що він отримав, яка перебуває у володінні оператора, провайдера телекомунікацій Приватного акціонерного товариства «ВФ Україна» (ЄДРПОУ 14333937, юридична адреса 01601, м.Київ, вул. Лейпцизька, буд. 15) у паперовому та електронному вигляді, з можливістю їх вилучення, а саме:

1.дані щодо вхідних і вихідних дзвінків та SMS - повідомлень споживача телекомунікаційних послуг за період з 01.08.2016 по 31.12.2017 із зазначенням дати, часу, тривалості з`єднань, ІМЕІ споживача, ІМЕІ та абонентських номерів абонентів, з якими здійснювались з`єднання, азимутів та адрес базових станцій, через які здійснювались з`єднання;

2.дані щодо Інтернет-з`єднань споживача телекомунікаційних послуг (2G, 3G, 4G-трафік і GPRS-трафік) із зазначенням дати, часу, тривалості з`єднань, ІМЕІ споживача, азимутів та адрес базових станцій, через які здійснювались з`єднання;

3.інформацію про міжнародний ідентифікатор споживача телекомунікаційних послуг (ІМSІ);

4.паспортні дані фізичної особи - споживача телекомунікаційних послуг (у разі, якщо такі послуги надаються на умовах контрактного підключення).

В задоволенні іншої частини клопотання відмовити.

Строк дії ухвали - один місяць з дня її постановлення.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя Н. В. Мовчан