Search

Document No. 85225463

  • Date of the hearing: 28/10/2019
  • Date of the decision: 04/11/2019
  • Case №: 991/558/19
  • Proceeding №: 52017000000000027
  • Instance: HACC
  • Judicial form: Criminal
  • Presiding judge (HACC) : Shyroka K.Yu.
  • Secretary : Sevriuk K.A.

Справа № 991/558/19

Провадження1-кс/991/1501/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 жовтня 2019 року м.Київ

Слідча суддя Вищого антикорупційного суду Широка К.Ю.,

за участю секретаря судового засідання Севрюк К.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні питання щодо виправлення допущеної у судовому рішенні описки

ВСТАНОВИЛА

Ухвалою слідчої судді Вищого антикорупційного суду від 24.10.2019 року було відмовлено у задоволенні клопотання детектива Національного антикорупційного бюро Другого відділу детективів Третього підрозділу детективів Слоневського Маркіяна Миколайовича, погоджене з прокурором відділу управління Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України Кравченком М. М. про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту стосовно ОСОБА_1 , та застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов`язання.

Під час складення ухвали про відмову у задоволенні клопотання допущено описку, а саме неправильно було зазначено назву підприємства, де підозрюваний працює заступником директора.

Відповідно до статті 379 Кримінального процесуального кодексу України (КПК України), суд має право за власною ініціативою або за заявою учасника кримінального провадження чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Допущена описка є технічною та будь-яким чином не впливає на суть прийнятого рішення.

З огляду на викладене, вказана описка підлягає виправленню, а тому по тексту «ТОВ «Науково - виробниче підприємство «Дніпротранс» необхідно замінити на «ТОВ «Науково - виробниче підприємство «Гіпротранс».

На підставі викладеного, керуючись ст. 379 КПК України, слідча суддя

ПОСТАНОВИЛА

Виправити описку допущену в ухвалі слідчого судді про відмову у задоволенні клопотання детектива Національного антикорупційного бюро Другого відділу детективів Третього підрозділу детективів Слоневського Маркіяна Миколайовича, погоджене з прокурором відділу управління Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України Кравченком М. М. про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту стосовно ОСОБА_1 , та про застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов`язання.

Вказати по тексту назву підприємства «ТОВ «Науково - виробниче підприємство «Дніпротранс» як «ТОВ «Науково - виробниче підприємство «Гіпротранс».

Апеляційна скарга на ухвалу слідчого судді подається безпосередньо до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду протягом 5 днів з дня її оголошення.

Слідча суддя Широка К. Ю.