Search

Document No. 89572333

  • Date of the hearing: 02/06/2020
  • Date of the decision: 02/06/2020
  • Case №: 711/3111/19
  • Proceeding №: 52018000000000797
  • Instance: HACC
  • Judicial form: Criminal
  • Presiding judge (HACC) : Fedorak L.M.
  • Judge (HACC) : Strohyi I.L., Maslov V.V.

Справа № 711/3111/19

Провадження1-кп/991/81/19

ВИЩИЙ АНТИКОРУПЦІЙНИЙ СУД

УХВАЛА

(резолютивна частина)

Керуючись частиною 2 статті 376 КПК України, оскільки складання судового рішення у формі ухвали вимагає значного часу, суд, обмежуючись складанням і оголошенням його резолютивної частини,

п о с т а н о в и в:

Клопотання захисників Шевченка А.Г., Нестеренка О.Ф., Дзігори С.В. про відкладення проведення судового розгляду задовольнити частково.

Відкласти проведення судового розгляду до 10 год 00 хв 10 червня 2020 року.

Причини неявки захисників Шевченка А.Г., Нестеренка О.Ф., Дзігори С.В. у судове засідання визнати неповажними.

Порушити перед Кваліфікаційно - дисциплінарною комісією адвокатури Київської області питання про дисциплінарну відповідальність адвоката Дзігори Сергія Васильовича.

Порушити перед Кваліфікаційно - дисциплінарною комісією адвокатури Кіровоградської області питання про дисциплінарну відповідальність адвокатів Нестеренка Олега Федоровича , Шевченка Андрія Григоровича .

Причину неявки обвинуваченого ОСОБА_4 у судове засідання визнати неповажною.

Накласти на обвинуваченого ОСОБА_4 грошове стягнення у розмірі двох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 4 204 (чотири тисячі двісті чотири) грн 00 коп.

Здійснити привід обвинуваченого ОСОБА_4 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , фактичне місце проживання АДРЕСА_1 ) в судове засідання, яке відбудеться 10 червня 2020 року о 10 год 00 хв.

Здійснення приводу доручити Національному антикорупційному бюро України.

У разі неможливості здійснення приводу особа, яка виконує ухвалу про здійснення приводу, повертає її до суду з письмовим поясненням причин невиконання.

Контроль за виконанням ухвали покласти на прокурора у кримінальному провадженні - прокурора четвертого відділу управління процесуального керівництва, підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу Генерального прокурора Семака Ігоря Анатолійовича.

Ухвала набирає законної сили з моменту її постановлення та окремому оскарженню не підлягає. Заперечення проти цієї ухвали можуть бути включено до апеляційної скарги на судове рішення, передбачене частиною першою статті 392 КПК України.

Особа, на яку накладено грошове стягнення та яка не була присутня під час розгляду цього питання судом, має право подати клопотання про скасування ухвали про накладення на неї грошового стягнення. Клопотання подається суду, який виніс ухвалу про накладення грошового стягнення.

Час оголошення повного тексту ухвали - 09 год 00 хв 04 червня 2020 року.

Судді:

В.В. Маслов І.Л. Строгий Л.М. Федорак