Search

Document No. 98649583

  • Date of the hearing: 28/07/2021
  • Date of the decision: 28/07/2021
  • Case №: 991/3608/21
  • Proceeding №: 2/991/2/21
  • Instance: HACC
  • Judicial form: Civil
  • Decision type: Decision on closing preparatory proceedings and appointing the case for a hearing
  • Presiding judge (HACC) : Shyroka K.Yu.
  • Secretary : Sevriuk K.A.

Справа № 991/3608/21

Провадження 2/991/2/21

УХВАЛА

28 липня 2021 року м.Київ

Колегія суддів Вищого антикорупційного суду у складі

Широкої К. Ю. (суддя-доповідачка), Біцюка А. В., Воронька В. Д.,

за участю секретаря судового засідання Севрюк К. А.,

від позивача - прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Офісу Генерального прокурора САП Семака І. А.,

від відповідача представника - адвоката Степанова І. О.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні 1) клопотання представника відповідача - адвоката Степанова І. О. про допит відповідача як свідка, 2) клопотання представника відповідача - адвоката Степанова І. О. про витребування доказів судом, 3) клопотання представника відповідача - адвоката Степанова І. О. про приєднання доказів до матеріалів справи, 4) клопотання позивача (прокурора САП) про допит свідка; 5) та інші питання, які вирішуються у підготовчому судовому засіданні

у справі за позовом України в особі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу Генерального прокурора (м. Київ) до ОСОБА_1 (м. Київ) про визнання необґрунтованими активів та їх стягнення в дохід держави, поданим прокурором четвертого відділу управління процесуального керівництва, підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Офісу Генерального прокурора Семаком І. А. (далі - позовна заява),

ВСТАНОВИЛА

Відповідно до ч. 6 ст. 259 Цивільного процесуального кодексу України (ЦПК України), колегія суддів (суд) відкладає складання повного тексту ухвали, якою прийнято рішення по клопотаннях.

З урахуванням зазначеного вище, беручи до уваги положення статей 197, 200, 260, 268 ЦПК України, колегія суддів (суд)

ПОСТАНОВИЛА

Клопотання представника відповідача - адвоката Степанова І. О. про допит відповідача ОСОБА_1 як свідка - задовольнити.

У задоволені клопотання представника відповідача - адвоката Степанова І. О. про витребування доказів судом з Головного управління Пенсійного фонду України у м. Києві - відмовити.

Клопотання представника відповідача - адвоката Степанова І. О. про приєднання доказів до матеріалів справи (вх. №12936\21-Вх від 28.07.2021) - задовольнити. Прийняти та долучити до справи письмові докази, надані представником відповідача - адвокатом Степановим І. О. 28.07.2021.

Клопотання позивача (прокурора САП) про допит свідка - ОСОБА_2, 1979 року народження - задовольнити.

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Вищого антикорупційного суду за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 42А - на 12 серпня 2021 року о 13:15.

В судове засідання викликати сторони та їхніх представників, а також свідка: ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 .

Встановити наступний порядок з`ясування обставин у справі та порядок дослідження доказів під час розгляду справи: з`ясувати обставини, на які учасники справи посилаються як на підставу своїх вимог та заперечень, дослідити докази, надані учасниками справи, допитати відповідача ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_2, як свідка, у разі його явки в судове засідання та надання згоди на це, допитати як свідка - ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Попередити свідка ОСОБА_2 про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиві показання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали буде складено 2 серпня 2021 року.

Судді:Широка К. Ю. (суддя-доповідачка), Біцюк А. В., Воронько В. Д.